SCRISOARE DE LA PREFECT, MESAJ DE LA PRIMAR. ÎNDEAMNĂ BUZOIENII SĂ SE VACCINEZE ANTI-COVID

SCRISOARE DE LA PREFECT, MESAJ DE LA PRIMAR. ÎNDEAMNĂ BUZOIENII SĂ SE VACCINEZE ANTI-COVID

Prefectul de Buzău a transmis, ieri, o scrisoare deschisă tuturor autorităților administrative locale, prin care le solicită să îndemne cetățenii să se vaccineze anti-COVID. Tot ieri, primarul Constantin Toma a făcut un apel public pro-imunizare.

prefect mesaj vaccinare primar toma mesaj vaccinare

Scrisoarea deschisă a prefectului este transmisă către Consiliul Județean, toate primăriile din județ și către toți aleșii din consiliile locale.

De asemenea, Silviu Iordache îi sfătuiește pe buzoieni să nu evite imunizarea, “singura soluție pentru a reintra în normalitate”, spune șeful de la Casa Albă.

Tot ieri, și edilul-șef Constantin Toma făcut un apel public.

Primarul Toma a fost în vizită la centrul de vaccinare de pe bulevardul Nicolae Bălescu, unde a stat de vorbă cu personalul medical și cu cetățenii care au ales să se imunizeze cu AstraZeneca.

Serul produs de britanici este în continuare ocolit de buzoieni, după ce, în mai multe țări, au apărut câteva controverse cu privire la anumite efecte negative asupra organismului, după administrarea dozelor de la AstraZeneca.

Pe de altă parte, apelurile publice din partea autorităților vin într-o perioadă în care se constată un dezinteres pentru vaccinarea anti-COVID.

(Mihai Bunăziua)

[youtube]https://youtu.be/SCTGNVJ0f2s[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si