SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL BUZOIAN. CAMIOANELE, PE LA ŢINTEŞTI

SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL BUZOIAN. CAMIOANELE, PE LA ŢINTEŞTI

Circulaţia rutieră la intrarea în Buzău dinspre Brăila va suferi modificări importante, după închiderea podurilor de la Metalurgica, peste Şoseaua Brăilei şi peste calea ferată Buzău – Făurei. Mai este de aşteptat terminarea bretelei de la intersecţia DJ 203 D cu DJ 204 D, între Ţinteşti şi Maxenu. De aici începe ruta ocolitoare.

traficMuncitorii de la Urbis sunt acum pe teren şi realizează breteaua care este necesară pentru că, înainte, camioanele care circulau dinspre Ţinteşti aveau probleme în a vira dreapta către Buzău.

Traficul rutier, îndeosebi cel greu, care se făcea pe podul de la Metalurgica, între drumul naţional Brăila – Buzău şi Aleea Industriilor, va fi dirijat prin Ţinteşti – Maxenu – Gherăseni – Costeşti (cel spre Bucureşti) şi prin Ţinteşti – Şoseaua Constanţei – Şoseaua Bucureşti – Spătaru – Hanul lui Ţintă (cel spre Ploieşti şi Braşov).

Refacerea podurilor de la Metalurgica a fost atribuită firmei Troia Premium Construct, cea care lucrează acum la podul de la Marghiloman. Peste podul de la Marghiloman s-a turnat lunea trecută placa de beton. Urmează hidroizolaţia şi turnarea asfaltului, astfel că în trei săptămâni va fi redeschis circulaţiei rutiere. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…