SÂMBĂTĂ, MARŞ AL TĂCERII ÎMPOTRIVA AVORTULUI LA BUZĂU. DE LA BISERICUŢA DIN CRÂNG PÂNĂ LA CATEDRALĂ. IATĂ CE SPUNE PROTUL MILEA

SÂMBĂTĂ, MARŞ AL TĂCERII ÎMPOTRIVA AVORTULUI LA BUZĂU. DE LA BISERICUŢA DIN CRÂNG PÂNĂ LA CATEDRALĂ. IATĂ CE SPUNE PROTUL MILEA

Sâmbătă, 22 martie, la ora 13.30 va pleca de la bisericuţa din Parcul Crâng, un marş al buzoienilor care nu sunt de acord cu uciderea prin avort a pruncilor nenăscuţi.

mars antiavortCifrele nu reflectă întreg adevărul pentru că multe alte avorturi sunt făcute în clinici şi cabinete particulare.

De asemenea, măsurile contraceptive folosite în mod excesiv, au, de asemenea, un rol decisiv în îmbătrânirea şi scăderea drastică a populaţiei României.

După ce va străbate oraşul şi va trece prin faţa celor mai importante instituţii din oraş, Marşul pentru viaţă se va încheia la Catedrala arhiepiscopală unde Înaltpreasfinţitul Ciprian va face o slujbă pentru acest eveniment.

Buzoienii sunt aşteptaţi la Bisericuţa din Crâng, sâmbătă, 22 martie, de unde, la ora 13,30, va porni Marşul pentru viaţă, în memoria tuturor copiilor nenăscuţi.

Marşul de anul trecut s-a încheiat cu un semn venit parcă de la Dumnezeu. Pe cereul Buzăului au planat câteva zeci de minute mai multe berze.

Un comentariu la: “SÂMBĂTĂ, MARŞ AL TĂCERII ÎMPOTRIVA AVORTULUI LA BUZĂU. DE LA BISERICUŢA DIN CRÂNG PÂNĂ LA CATEDRALĂ. IATĂ CE SPUNE PROTUL MILEA

  1. Pingback: SÂMBĂTĂ, MARŞ AL TĂCERII ÎMPOTRIVA AVORTULUI LA BUZĂU. (VIDEO)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…