SÂMBĂTĂ APARE NOUL NUMĂR DIN „VIAŢA BUZĂULUI”. IATĂ TITLURILE EDIŢIEI

SÂMBĂTĂ APARE NOUL NUMĂR DIN „VIAŢA BUZĂULUI”. IATĂ TITLURILE EDIŢIEI

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

informare turisticaPunctul de informare turistică de la Monteoru „s-a evaporat”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce a dispărut chioşcul inaugurat de oficilităţi cu mare pompă, în urmă cu câţiva ani (1, 19)

În Săptămâna Mare apa livrată buzoienilor a fost murdară. Furnizorul are câteva explicaţii (5) dar un consilier local are o propunere care poate pune la treabă Compania de Apă (19)

Căminul de la Aldeni a fost amendat şi riscă să fie închis. Citiţi despre neregulile descoperite de inspectorii sociali după controlul la azil (2). Buzoienii mai sunt informaţi că cimitirele oraşului au devenit neînăpătoare şi care ar fi alternativele celor care vor să cumpere un loc de veci (5)

Începutul lunii mai aduce la Buzău mai multe evenimente culturale. Amănunte în pagina 7.

În această ediţie citiţi despre necazurile aduse de ploile din ultimele zile (11), dar şi Păţaniile unii călător orb într-o gară din Buzău (20).

Pagina hasdeienilor promovează lectura, cu ajutorul Ghemului Magic (18)

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă (12-13), anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante (14 – 17)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…