SĂ IUBIM ROMÂNEŞTE. TEATRUL G. CIPRIAN PREGĂTEŞTE SURPRIZE DE DRAGOBETE

SĂ IUBIM ROMÂNEŞTE. TEATRUL G. CIPRIAN PREGĂTEŞTE SURPRIZE DE DRAGOBETE

Dragobetele este sărbătoarea românească tradiţională a iubirii pe care buzoienii o vor putea sărbători miercurea viitoare la teatru.

teatruPe scena teatrului va avea loc premiera spectacolului Doi pe o bancă, un musical care va fi, cu siguranţă, pe placul perechilor de îndrăgostiţi din sală.

Spectatorii care vor veni în ziua de Dragobete la teatru, vor primi ca amintire un certificat simbolic de căsătorie.

Preţul unui bilet la spectacol este de 30 de lei. De asemenea, artistul fotograf Ion Tăbăcaru îi va fotografia pe „îndrăgostiţi” sub o cunună a iubirii denumită simbolic „Poarta lui Dragobete”. Cu acordul celor imortalizaţi, pozele vor fi postate pe pagina de facebook a teatrului, de unde vor putea fi descărcate gratuit.

Tot aici pot fi postate şi declaraţii de dragoste originale ale buzoienilor. Cea care va primi cele mai multe like-uri va aduce autorului o invitaţie pentru o altă premieră.

Este vorba de spectacolul cu piesa „Tango Monsieur”, a teatrului Nottara. Reprezentaţia, o premieră la Buzău, va avea loc în ziua de 8 Martie, o altă zi în care bărbaţii îşi exprimă iubirea pentru cele mai dragi femei din viaţa lor.

(Corneliu Floriceanu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…