S-A MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ. COMPANIA DE APĂ, DE ASTĂZI, PE SPIRU HARET

S-A MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ. COMPANIA DE APĂ, DE ASTĂZI, PE SPIRU HARET

Astăzi a fost prima zi de lucru pentru angajaţii Companiei de Apă Buzău în noul sediu de pe strada Spiru Haret. Potrivit conducerii, chiar dacă în clădire mai sunt de făcut mici retuşuri, s-a preferat ca data de 1 noiembrie să îi găsească într-un sediu nou, astfel încât să nu mai fie nevoiţi să plătească chirie în sediile în care funcţionau.

savulescu sediu ca 2

Începând de astăzi, Conducerea Companiei de Apă Buzău, îşi desfăşoară  activitatea în noul sediu de pe Spiru Haret, fostul Hotel Crâng. În noua locaţie va fi relocată întreaga structură organizatorică a companiei. Chiar dacă mai sunt mici retuşuri de facut, conducerea instituţiei a luat decizia mutării pentru a nu mai plăti chirii în locaţiile în care funcţiona.

Cel mai probabil, în vechiul sediu de pe bulevardul Unirii ar urma să fie amenajate locuinţe de serviciu.

Fostul Hotel Crâng a fost cumpărat în 2015 şi a intrat într-un proces de reabilitare şi recompartimentare, pentru a putea găzdui birourile firmei care administrează reţelele de apă din judeţ. Per total, investiţia privind cumpărarea clădirii, renovarea şi compartimentarea acesteia s-a ridicat la 3 milioane de euro. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…