REZOLVARE PENTRU DEŞEURILE DIN CONSTRUCŢII: ÎN SCHIMBUL A DOAR 29 DE LEI, POT FI DUSE ÎN STAŢIA DE LA VERNEŞTI

REZOLVARE PENTRU DEŞEURILE DIN CONSTRUCŢII: ÎN SCHIMBUL A DOAR 29 DE LEI, POT FI DUSE ÎN STAŢIA DE LA VERNEŞTI

Câmpurile din jurul Buzăului s-au transformat în ultimii ani în depozite ilegale de deşeuri rezultate din construcţii şi demolări.

deseuri constructiiLa Buzău, această problemă tinde să fie rezolvată prin înfiinţarea unei societăţi care se ocupă exclusiv de aceste deşeuri. Societatea Domenii Prest Serv aparţine de Consiliul Judeţean şi este a doua în ţară cu acest obiect de activitate. Tot ce trebuie să facă buzoienii este să transporte deşeurile la platforma specializată. În acest fel, scapă şi de eventualele amenzi.
Deşeurile rezultate în urma activităţilor de construcţie şi mai ales a demolărilor, care ajung pe platformă, sunt sortate, mărunţite şi apoi refolosite în construcţii.

concasare
Buzoienii pot beneficia la preţuri minime de serviciile societăţii care se ocupă de eliminarea deşeurilor din construcţii. Nu se plăteşte decât cântărirea, iar beneficiarul primeşte şi documentele prin care dovedeşte că a transportat deşeurile la platformă.
Domenii Prest Serv este o societate a Consiliului Judeţean Buzău care comercializează materialele concasate şi betonul mărunţit, materii prime excelente în construcţii. (Mirela Copariu)

Un comentariu la: “REZOLVARE PENTRU DEŞEURILE DIN CONSTRUCŢII: ÎN SCHIMBUL A DOAR 29 DE LEI, POT FI DUSE ÎN STAŢIA DE LA VERNEŞTI

  1. Este o initiativa foarte buna! Felicitari! La groapa municipiului de pe dig se plateste foarte mult.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…