RECEPŢIE LA DRUM. ŞOSEAUA VADU PAŞII, GATA SĂ PREIA TRAFICUL RUTIER

RECEPŢIE LA DRUM. ŞOSEAUA VADU PAŞII, GATA SĂ PREIA TRAFICUL RUTIER

Ultima dintre cele 56 foste străzi de pământ ale Buzăului va fi recepţionată în curând. Ea va prelua traficul rutier de pe noul pod de la Vadu Paşii, după deschiderea acestuia în primăvara viitoare. Au fost finalizate şi pistele pentru biciclişti de pe şoseaua Vadu Paşii.

sosea vadu pasii 1   sosea vadu pasii 2

Odată cu finalizarea pistelor pentru biciclete pe toată lungimea ei, şoseaua Vadu Paşii ar putea fi recepţionată în curând de reprezentanţii Primăriei.

În acest fel s-ar încheia proiectul de asfaltare a ultimilor 56 de străzi foste de pământ din municipiul nostru.

Noile piste de biciclete cu care este prevăzută şoseaua Vadu Paşii fac parte dintr-un proiect mai amplu, aprobat de consilierii municipali sub denumirea ”Inelul verde” al municipiului Buzău.

Ele vor fi continuate spre Zona Industrială şi vor interconecta cartierele oraşului cu bulevardele principale şi marile parcuri.

Din păcate, încă de la trasarea noilor piste de biciclete pe cel de-al doilea tronson al şoselei Vadu Paşii, unii şoferi le folosesc deja ca loc de parcare.

Pentru ca şoseaua să fie absolut funcţională, Primăria ar mai trebui să asfalteze –  în afara acestui proiect – şi cea de-a doua trecere pe sub calea ferată, unde bălteşte apa şi noroiul este gros. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…