RĂDUCU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU. ARE 7 LUNI ȘI A FOST DIAGNOSTICAT CU LEUCEMIE ACUTĂ

RĂDUCU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU. ARE 7 LUNI ȘI A FOST DIAGNOSTICAT CU LEUCEMIE ACUTĂ

Dramă pentru o familie din Buzău. La scurt timp după ce s-au căsătorit, doi tineri a aflat că vor deveni părinți, iar după nașterea băiețelului lor fericirea părea completă. Totul s-a zdruncinat zilele trecute, când bebelușul lor de doar 7 luni a fost diagnosticat cu leucemie acută. Prețul tratamentului este foarte mare și aproape imposibil de suportat de către familie.

raducu 2Este foarte greu să îți imaginezi ce simte un părinte când află că bebelușul pe care și l-a dorit cu tot sufletul suferă de o boală cruntă. “A venit și ne-a lovit direct!”, mărturisește Alina Șarpe, mama micuțului Răducu Ioan. În urmă cu câteva zile a aflat că băiețelul în vârstă de 7 luni a fost depistat cu leucemie acută. Mama împreună cu băiatul se află acum internați într-un spital din capitală, iar medicii fac eforturi pentru ca starea copilului să se îmbunătățească. Pentru acest lucru, însă, va trebui să fie supus unei operații de transplant de măduvă. Alina Șarpe face un apel către toți oamenii cu suflet mare care pot să îi întindă o mână de ajutor

“El este baiatelul nostru,cu ochii de migdala și cu un zâmbet molipsitor! Din păcate am primit o veste crunta, care ne-a luat pe nepusă masă fără sa își facă simțita prezenta! A venit și ne-a lovit direct! A fost depistat cu LEUCEMIE ACUTA! Va avea nevoie de transplant și de rugăciunile voastre! Ne rugam din inima sa trecem cu bine totul și sa dea rezultate tratamentul și sa ii reziste organismul! Sansele sunt foarte mici dar noi refuzam sa credem și dam calculele peste cap și tot ce sta în calea noastră negativ! Am ales poze cu el zâmbind, ptr ca el asa este un suflet luptător care molipseate cu zâmbetul și rasul lui!

Va cerem ajutorul și puțin câte puțin cu donațiile dumneavoastră… de la fiecare vom ajunge sa îl ajutam și sa ii redam viata normala de dinainte ei în timp!

Avem toată susținerea doctorilor și sunt sigura ca și a dumneavoastră!

Haideți sa luptam împreună!

Dumnezeu sa va binecuvânteze și sa ieșim cu bine împreună din aceasta încercare!

O sa va ținem la curent cu starea lui, mulțumim ptr toate gândurile pozitive și susținere!”, este mesajul disperat transmis se tânăra mămică.

Alina și Daniel Șarpre lansează acest apel către toți buzoienii care doresc să îl sprijine pe micuțul lor să poată crește sănătos la fel ca toți ceilalți copii. Cei care doresc să doneze o sumă cât de mică o pot face în contul RO79 RNCB 0096 0504 6298 0006 deschis pe numele Șarpe Mușețel Daniel. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:

Un comentariu la: “RĂDUCU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU. ARE 7 LUNI ȘI A FOST DIAGNOSTICAT CU LEUCEMIE ACUTĂ

  1. Buna ziua,

    Sunt tăticul lui Sarpe Radu Ioan.Nu am știut cum să iau legătura cu dvs.
    Vă rog să îmi dați un număr de telefon.

    Cu stima,
    Daniel Șarpe

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…