PROGRAM SPECIAL, PENTRU AUTOBUZUL 3. MĂSURĂ MENITĂ SĂ AJUTE PENSIONARII DIN ZONA MIHAI VITEAZUL

PROGRAM SPECIAL, PENTRU AUTOBUZUL 3. MĂSURĂ MENITĂ SĂ AJUTE PENSIONARII DIN ZONA MIHAI VITEAZUL

Decizie de ultimă oră a Municipalităţii. Programul pentru traseul autobuzelor numărul 3 a fost modificat, astfel încât pensionarii din zona Mihai Viteazul şi Poştă pot să-şi facă aprovizionarea. Autobuzele vor circula între orele 11 şi 13, intervalul de timp în care seniorilor le este permis să iasă din case.

program traseu 3 traseu 3

În contextul închiderii pentru reamenajare a pasajului pietonal CFR, care asigură legătura între cartierele Mihai Viteazul şi Poştă cu municipiul Buzău, pe toată perioada stării de urgenţă, programul pentru autobuzele de pe traseul 3 va fi modificat. Astfel, al doilea interval orar va începe  cu ora 10.45.

Măsura acoperă necesitatea persoanelor cu vârste peste 65 de ani din cele două cartiere mai sus menţionate de a-şi face aprovizionarea în intervalul orar 11-13, “fereastra” de timp în care li se permite seniorilor să circule, aşa cum s-a stabilit prin ordonanţa militară

Măsura a intrat în vigoare chiar de azi, astfel că toţi vârstnicii din zonele Mihai Viteazul şi Poştă pot circula, la orele prânzului, cu mijloacele de transport în comun. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…