PRIMUL SUPERMARKET MEGA IMAGE DIN JUDEŢUL BUZĂU

PRIMUL SUPERMARKET MEGA IMAGE DIN JUDEŢUL BUZĂU

Mega Image deschide în parteneriat cu Galleria Mall Buzău cel mai mare supermarket din afara reţelei din Bucureşti.
Supermarketul Mega Image va fi inaugurat în luna mai, în incintă Galleria Mall, fiind singurul supermarket de acest tip din judeţul Buzău.
MEGA IMAGE-GALERIA MALLFondat în anul 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde peste 500 de magazine în Bucureşti şi în restul ţării.
Mega Image îşi propune să le ofere zilnic clienţilor servicii de calitate, o gamă de produse sănătoase şi sigure la cele mai mici preţuri de pe piaţă buzoiană, dar şi o ambianţă plăcută în timpul cumpărăturilor.

Ca element de noutate în acest domeniu este faptul că, în cadrul supermarketului, clienţii vor beneficia de consultanţă şi asistentă pe parcursul cumpărăturilor. Ne dorim ca acest nou concept să vină în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri în ceea ce înseamnă timpul petrecut pentru cumpărături, astfel că intenţionăm ca în această locaţie consumatorii să cumpere tot ce le este necesar, fără alte drumuri suplimentare, astfel că pentru aceştia deschidem un supermarket complex format din 7 zone:
– o zonă generoasă cu o gamă completă de legume şi fructe;
– o brutărie proprie, unde pâinea şi produsele de patiserie vor fi calde pe tot parcursul zilei;
– pescărie, cu fructe de mare proaspete şi peşte;
– carmangerie proprie, unde carnea proaspătă şi specialităţile de carmangerie vor fi tranşate pe loc în faţa clientului, conform cerinţelor acestuia;
– o zonă de produse congelate, unde clienţii noştri vor găsi toată gama de produse congelate, de la legume şi fructe congelate, produse de patiserie, carne şi peşte;
– o zonă de produse alimentare: ulei, orez, paste făinoase etc.
– o zonă de produse nealimentare: detergent, produse de uz casnic etc“, declară echipade Management Galleria Mall.

Amplasat la parterul mall-ului Galleria, localizat în Bd. Unirii (E 85), nr. 301 A,  Mega Image are o suprafaţă totală de 2.000 mp, având 40 de angajaţi şi peste 15.000 de repere.

Galleria Mall este localizat pe bulevardul principal al oraşului la ieşirea spre Bacău, mall-ul servind astfel întregul trafic dintre Bucureşti şi Moldova, dar şi locuitorilor judeţului Buzău.

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…