PRIME PENTRU ŞOMERII CARE SE ANGAJEAZĂ. CEA MAI MARE SUMĂ POATE AJUNGE LA 15.500 DE LEI

PRIME PENTRU ŞOMERII CARE SE ANGAJEAZĂ. CEA MAI MARE SUMĂ POATE AJUNGE LA 15.500 DE LEI

primaDe acum încolo, buzoienii aflaţi în evidenţele Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă ce se angajează în anumite condiţii vor beneficia de prime. De exemplu, cei care nu au indemnizaţie de şomaj vor avea un sprijin de 500 de lei, dacă îşi găsesc o slujbă cu normă întreagă pe o perioadă de cel puţin 3 luni.

O altă primă este cea de încadrare şi se acordă pe o perioadă de un an şomerilor care se angajează într-o localitate aflată la o distanţă mai mare de 15 kilometri de domiciliu. Sprijinul poate să ajungă la maximum 55 de lei pe zi, în funcţie de numărul de kilometri parcurşi.

Cea mai mare primă va fi cea de instalare, destinată şomerilor care se angajează într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 50 de kilometri faţă de cea de domiciliu şi îşi stabilesc reşedinţa aici.

Primele pentru şomeri au intrat în vigoare luna aceasta, motiv pentru care oficialii AJOFM îi învită la sediu pe cei interesaţi să afle mai multe detalii despre condiţiile de acordare a banilor. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si