PREGĂTIRI PENTRU SĂRBĂTORI. COMERCIANŢII SE POT ÎNSCRIE PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

PREGĂTIRI PENTRU SĂRBĂTORI. COMERCIANŢII SE POT ÎNSCRIE PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

Primăria Municipiului Buzău a postat public un anunţ referitor la participarea la Târgul de Crăciun şi la Orăşelul Copiilor. Solicitările comercianţilor pot fi depuse în perioada 12 – 23 noiembrie, la sediul Primăriei. Continuă lucrările de pregătire a municipiului pentru Sărbătorile de Iarnă.      

ornamentInstalaţiile de iluminat festiv şi decoraţiunile de sărbători au fost deja instalate în mare parte a oraşului . Urmeaza amenajarea Târgului de Crăciun de pe platou şi a Orăşelului Copiilor în Crâng.

Se va face o selecţie a intenţiilor de participare în vederea închirierii căsuţelor şi a celorlalte amenajări din Târgul de Crăciun.

De mâine vor începe şi lucrările de amplasare a plasei de lumini care va acoperi platoul Dacia, unde va fi montat şi bradul de Crăciun.

La Obelisc s-ar putea să fie instalat în premieră un pom de Crăciun artificial luminos de peste 10 metri înălţime, dacă acesta va fi pe placul edililor.

De asemenea, la Poarta Crângului a început deja amenajarea unui decor inedit pentru buzoieni.

Copiii vor avea şi anul acesta bucuria de a se da cu patinele în mijlocul târgului, pe patinoarul artificial mobil care va fi instalat pe platoul Dacia. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…