POFTIŢI LA ŞTRAND! BAZINELE PUBLICE SE DESCHID SÂMBĂTĂ

POFTIŢI LA ŞTRAND! BAZINELE PUBLICE SE DESCHID SÂMBĂTĂ

Se lucrează de zor în Parcul Tineretului şi se fac ultimele retuşuri, după ce bazinele au fost umplute cu apă. În weekend, va avea loc deschiderea oficială a ştrandului.

salvamarS-au revopsit bazinele, au fost renovate terenurile de sport şi locurile de joacă pentru copii. Au mai rămas de efectuat ultimele operaţiuni de cosmetizare, înainte de deschiderea oficială a ştrandului, din weekend. Și anul acesta preţul de acces la bazine rămâne modic, 5 lei pentru adulţi şi 2 lei  pentru copii.

Pe lângă cele două bazine, cei care aleg ştrandul pot opta şi pentru sport în aer liber. Sunt pregătite terenurile de fotbal şi tenis de cîmp, dar şi câteva mese noi de ping pong. În plus, până sîmbătă, vor fi instalate şi panouri de baschet.

 Nici pescarii nu au fost uitaţi. Pentru o zi petrecută pe luciul lacului din Parcul Tineretului, pasionaţii trebuie să scoată din buzunar 10 lei. Pensionarii sunt taxaţi doar cu 5 lei.

Deşi deschiderea bazinelor este programată pentru sîmbătă, ştrandul a fost vizitat încă de azi.

Pentru siguranţa celor care se scaldă în bazine va fi amenajat un punct sanitar, unde angajaţi ai Crucii Roşii Buzău vor fi gata oricând să acorde asistenţă medicală dacă va fi nevoie. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…