PĂREREA BUZOIENILOR CONTEAZĂ. ŞEDINŢĂ PUBLICĂ ORGANIZATĂ DE PRIMĂRIA BUZĂU

PĂREREA BUZOIENILOR CONTEAZĂ. ŞEDINŢĂ PUBLICĂ ORGANIZATĂ DE PRIMĂRIA BUZĂU

Un proiect de hotărâre aprobat de Consiliul Local Municipal a fost supus dezbaterii publice timp de 30 de zile. Este vorba despre proiectul cu caracter normativ referitor la restricţionarea accesului auto în Parcul Crâng. Înainte de punerea lui în aplicare, edilii vor să afle părerile buzoienilor, pro sau contra, în legătură cu el, dar şi eventualele îmbunătăţiri propuse de aceştia.

alei acces crangPrimăria Buzău a anunţat public că în data de 18 septembrie, la ora 15:00, va organiza la sala Stan Săraru o şedinţă publică cu buzoienii.

Participanţii vor putea face propuneri în legătură cu proiectul de hotărâre cu caracter normativ aprobat de CLM în legătură cu accesul auto în Parcul Crâng.

La această dezbatere vor fi analizate toate propunerile din hotărâre, dar şi punctele de vedere ale participanţilor, fie ele pro sau contra.

Proiectul de hotărâre a fost postat pe site-ul Primăriei în dezbatere publică timp de 30 de zile.

Până în prezent, peste 2.300 de buzoieni au votat, 82 la sută dintre aceştia fiind de acord cu restricţionarea accesului auto în Parcul Crâng.

Odată cu intrarea în vigoare a hotărârii CLM, în Parcul Crâng nu vor mai avea acces decât maşinile de aprovozionare, după un orar exact, precum şi autoutilitarele de intervenţii.

Excepţiile se aplică doar atunci când la cele 4 unităţi comerciale din Crâng vor avea loc evenimente organizate şi când un număr prestabilit de autoturisme vor putea intra în parc pe baza unor permise de acces.

Tot atunci, vor putea intra în Crâng şi taxiurile care îi vor transporta pe participanţi la locaţiile respective. De asemenea, accesul petrecăreților nu va fi permis decât în intervalul de timp impus de Municipalitate. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…