PĂRCULEŢE ŞI LOCURI NOI DE PARCARE ÎN MICRO V. PE CÂND ŞI ÎN CELELALTE CARTIERE ALE BUZĂULUI ?

PĂRCULEŢE ŞI LOCURI NOI DE PARCARE ÎN MICRO V. PE CÂND ŞI ÎN CELELALTE CARTIERE ALE BUZĂULUI ?

Cartierul buzoian Micro V capătă un aspect mai modern odată cu venirea primăverii. Au fost amenajate deja 3 părculeţe în care copiii şi adulţii laolaltă se pot recrea în aer liber.

micro v bzDeocamdată, riveranii plantează pomi şi seamănă flori, chiar dacă le e teamă că atunci cînd vor fi puse şi ultimele borduri, munca lor va fi stricată.

Găsirea unui loc de parcare intr-un cartier de blocuri este o problemă pentru fiecare conducător auto. Unii dintre locuitori şi-au amenajat parcări pe spaţiile verzi, închise cu gărduleţe metalice, dar ceilalţi parchează pe unde găsesc un loc liber.

Pentru a rezolva situaţia, se vor amenaja parcări ordonate, unde să încapă mai multe autovehicule decât până acum, fără a se strangula circulaţia pe arterele cartierului.

Este drept că pentru amenajarea parcărilor se va mai reduce spaţiul verde din jurul blocurilor. Din acest motiv s-a cerut acceptul locuitorilor, ca în orice democraţie reală.

În funcţie şi de starea vremii, lucrările vor fi încheiate în 2-3 luni iar cartierul MicroV va căpăta un aspect aerisit şi modern, cu părculeţe cochete şi parcări amenajate.

Să fie într-un ceas bun şi astfel de proiecte să nu se oprească aici. În majoritatea  cartierelor din Buzău aceste spaţii ar trebuit regândite şi reamenajate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…