NOUL NUMĂR DIN VIAŢA BUZĂULUI E DE SÂMBĂTĂ LA CHIOŞCURI. IATĂ SUBIECTELE PRINCIPALE

NOUL NUMĂR DIN VIAŢA BUZĂULUI E DE SÂMBĂTĂ LA CHIOŞCURI. IATĂ SUBIECTELE PRINCIPALE

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

ARTEZIANA PIATA DACIAStadion lăsat în paragină, se titrează pe prima pagină. Buzăul ar fi putut să aibă una dintre cele mai mari şi mai moderne baze sportive din ţară. Comuniştii au abandonat lucrarea, hoţii de fier vechi din anii de după revoluţie au distrus tot, iar autorităţilor nu le-a păsat. Citiţi un reportaj realizat printre ruinele de la marginea cartierului Micro XIV.   (1, 11)

O altă investiţie, de data aceasta de la Monteoru, a fost aruncată şi uitată într-o magazie. Aflaţi de ce primarul din Merei a demolat punctul de informare turistică (11)

Buzoienii mai află cum va arăta statuia de la fântâna arteziană din centrul municipiului, pe care primăria o va moderniza. Schiţele şi suma ce va fi plătită ridică multe semne de întrebare (19) Tot pentru buzoieni, guvernanţii promit autostradă şi reabilitarea podului de la Vadu Paşii (4).

În această ediţie citiţi despre un caz revoltător la Beilic, unde o bătrână trăieşte în mizerie şi este bătută de fiul său (7). Poştaşii continuă protestele (7), iar profesorii se pregătesc de pichetare (2).

Inedit, într-o găspodărie din Buzău, cresc iepuri uriaşi (8) iar pagina 18 prezintă Un hasdeian la curtea regelui Dilematix.

Dintre titlurile ediţiei, amintim „Facturi reduse cu numai 5% pentru apă murdară” (9) şi „Vedeteatru începe sâmbătă” (19).

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă (12-13), anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante (14 – 17))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…