MICROBUZELE RATEAZĂ PRIMA ZI DE ŞCOALĂ, LA MĂRĂCINENI. RELUAREA TRAFICULUI PE TRASEUL 2M, AMÎNATĂ DE BIROCRAŢIE

MICROBUZELE RATEAZĂ PRIMA ZI DE ŞCOALĂ, LA MĂRĂCINENI. RELUAREA TRAFICULUI PE TRASEUL 2M, AMÎNATĂ DE BIROCRAŢIE

Telenovela transportului în comun pe ruta Mărăcineni – Măteşti – Săpoca nu se va sfârşi odată cu începerea şcolii. Cum licitaţia pentru traseu este programată abia pe 19 septembrie, elevii vor trebui să se înghesuie în cele câteva autobuze ale Trans-Bus, pentru a ajunge la unităţile de învăţământ din municipiu. Edilii speră ca până la 1 octombrie, microbuzele să-şi reia traseul obişnuit.

microbuz 21 octombrie este cel mai optimist termen limită pentru reintroducerea microbuzelor de tip maxi-taxi, pe traseul 2M, Mărăcineni – Măteşti – Săpoca.

Motivul este unul simplu: licitaţia pentru traseu se va organiza pe 19 septembrie, la o săptămînă după începerea anului şcolar.  Perioadă în care elevii de pe raza comunei vor trebui să se înghesuie, alături de navetişti, în cele cîteva autobuze puse la dispoziţie de societatea de transport a municipiului.

Termenul de 1 octombrie poate fi decalat, dacă unul dintre participanţii la licitaţie contestă rezultatul acesteia sau clauzele stipulate în caietele de sarcini. Între timp, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară a intrat în legalitate, după ce a angajat doi specialişti, pentru a completa organigrama.

Numai în  Mărăcineni locuiesc aproape 15 000 de cetăţeni, dintre care o treime sunt navetişti. Lor li se vor adăuga mai multe sute de elevi care frecventează cursurile diferitelor instituţii de învăţământ din municipiul Buzău. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…