MICILE MAJORETE DE LA „GIRL’S DANCE”, LOCUL I LA CUPA VALAHIA

MICILE MAJORETE DE LA „GIRL’S DANCE”, LOCUL I LA CUPA VALAHIA

15 FETIŢE BUZOIENCE FAC PERFORMANŢĂ ÎNTR-UN SPORT CARE DEVINE TOT MAI POPULAR LA NIVEL NAŢIONAL.

majorete 3Deşi este un sport nou pentru unii, competiţiile de majorete sunt de ceva vreme în atenţia Direcţiilor judeţene pentru Sport şi Tineret. Buzăul este reprezentat cu succes în cadrul acestor competiţii de copii care, la prima vedere, par că abia pot să-şi ducă ghiozdănelul la şcoală. Asociaţia Sportivă Mişcare, Sport, Sănătate “Girl’s Dance” din Buzău a câştigat locul I la Cupa Valahia 2015, la categoria Hobby Precadete, cu echipa formata din 15 fetiţe cu vârsta cuprinsă între 6 şi 7 ani.

Munca şi pregătirea constantă a fetiţelor au dat roade şi de data aceasta, în cadrul acestei competiţii. Micile sportive, susţinute de părinţi şi coordonate de doamna profesor Daniela Drâmboceanu, fac cel puţin două antrenamente pe săptămână şi chiar dacă au vârste mici, ele ştiu încă de pe acum ce înseamnă să ai un program clar de pregătire. Performanţa lor este cu atât mai lăudabilă, cu cât alţi copii de vârsta lor au cu totul alte preocupări, puţini dintre ei reuşind să practice un sport de performanţă.

Asociaţia Mişcare, Sport, Sănătate “Girl’s Dance”, deşi  este înfiinţată de numai 6 luni, reuşeşte să urce pe podium la toate competiţiile de gen, regionale şi naţionale. Locul I câştigat la Cupa Valahia 2015 reprezintă încă un trofeu aliniat celor cucerite până acum la grupa lor de vârstă, la competitii precum: Festivalul Concurs Interjudetean de Dans pentru Copii “Euro Dance” Editia a 3-a de la Bucureşti (locul 2 – categoria 6-10 ani), Trofeul Bacanic Femisport de la Buzău (locul I – Categoria copii preşcolari), Cupa Rapsodii de Toamnă de la Brăila, Editia a 4-a (locul 2 – categoria 5-9 ani).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…