„METAFIZIC”. EXPOZIŢIE DE ARTĂ „ATIPICĂ” LA CASA VERGU MĂNĂILĂ

„METAFIZIC”. EXPOZIŢIE DE ARTĂ „ATIPICĂ” LA CASA VERGU MĂNĂILĂ

Primul eveniment expoziţional din an organizat de Muzeul Judeţean la Casa Vergu Mănăilă este, în aceaşi timp, şi un eveniment de excepţie pentru viaţa culturală a urbei. Artista Daniela Frumuşeanu a venit la Buzău cu expoziţia de artă vizuală „Metafizic”, o expoziţie oarecum atipică, inedită pentru iubitorii de ată buzoieni. Vernisajul va avea loc pe 1 martie, de Mărţişor, şi va rămâne pe simezele de la Vergu Mănăilă timp de două luni.

artista siteMuzeul Judeţean a invitat la Buzău o artistă de excepţie, împreună cu expoziţia sa „Metafizic”, o expoziţie destul de neobişnuită în spaţiul artistic al Buzăului.

Artistul plastic Daniela Frumuşeanu nu se află pentru prima dată în oraşul nostru.

Expoziţia este una de mari dimensiuni, care îmbină tradiţia artei textile cu materiale şi tehnici moderne.

Artista este extrem de încântată de spaţiul de la Vergu Mănăilă, care pune în valoare într-un mod deosebit lucrările expuse.

Expoziţia personală „Metafizic”, semnată de artista Daniela Frumuşeanu, care este şi conferenţiar universitar doctor la Universitatea Naţională de Artă Bucureşti, va fi vernisată pe 1 Martie.

Lucrările vor rămâne la Buzău două luni, timp suficient pentru a putea fi văzute de toţi iubitorii de artă. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…