MESAJUL PREŞEDINTELUI PSD BUZĂU, DEPUTATUL MARCEL CIOLACU: „FAPTELE DEMONSTREAZĂ CĂ ÎN ULTIMII ANI JUDEŢUL BUZĂU A CUNOSCUT CEA MAI BUNĂ PERIOADĂ DE DEZVOLTARE”

MESAJUL PREŞEDINTELUI PSD BUZĂU, DEPUTATUL MARCEL CIOLACU: „FAPTELE DEMONSTREAZĂ CĂ ÎN ULTIMII ANI JUDEŢUL BUZĂU A CUNOSCUT CEA MAI BUNĂ PERIOADĂ DE DEZVOLTARE”

„Am considerat mereu că buzoienii merită mai mult şi că au dreptul să trăiască într-un judeţ european. Pentru a ne atinge acest obiectiv, am promis un mandat al marilor proiecte, împreună cu primarii şi toţi colegii din administraţia publică locală.

CIOLACUFaptele demonstrează că în ultimii ani judeţul Buzău a cunoscut cea mai bună perioadă de dezvoltare de după Revoluţie, atât la oraş, cât mai ales în mediul rural. Suntem campioni la atragerea fondurilor europene şi guvernamentale pe regiunea Sud-Est. Avem proiecte finalizate, în derulare sau contractate care însumează peste 400 de milioane de euro, direcţionate pe patru obiective prioritare: infrastructură, apă şi canalizare, educaţie şi sănătate.

Astăzi, aproape că nu există localitate în judeţul nostru în care să nu fi ajuns banii europeni sau guvernamentali. Dacă vrei să vezi ce am făcut pentru localitatea ta, poţi găsi toate investiţiile aici:

https://www.guvernarepsd.ro/investitii/?judet_cod=buzau

Infrastructură: 250 de milioane de euro

– Zeci de drumuri judeţene şi comunale, asfaltare Nehoiu, Pătârlagele, Pogoanele, DJ 203 K Mărăcineni-Podu Muncii, DJ 203 H Buda-Alexandru Odobescu, podul de la Mărăcineni sau cel de la Vadu Paşii.

Apă şi canalizare: 80 de milioane de euro

– Localităţi precum Cochirleanca, Gara Boboc, Glodeanu Sărat, Glodeanu Siliştea, C.A Rosetti, Boldu, Odăile, Movila Banului, Caragele, Costeşti, Gălbinaşi, Largu, Săgeata, Rusetu, Rîmnicelu, Puieşti, Ziduri, Tisău, Robeasca sau Zărneşti au sau vor beneficia de sisteme de apă, canalizare şi staţii de epurare.

Educaţie: 50 de milioane de euro

– Reabilitarea C.N. ”Mihai Eminescu” Buzău, C.N. ”Alexandru Vlahuţă” Râmnicu Sărat, modernizarea şcolilor, grădiniţelor sau căminelor culturale din localităţi precum C.A. Rosetti, Cătina, Cislău, Pănătău, Merei, Mânzăleşti, Lopătari, Pătârlagele sau Vadu Paşii sau construirea de săli de sport.

Sănătate: 25 de milioane de euro

– Extinderea, modernizarea şi dotarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, a Maternităţii şi Unităţii de Primiri Urgenţe, redeschiderea spitalului de la Pârscov.

Vă asigur că investiţiile nu se vor opri aici. Deja am demarat împreună cu primarii, Consiliul Judeţean şi toate celelalte autorităţi publice locale un proiect în valoare de zeci de milioane de euro, prin care toate localităţile vor fi racordate la gaze.

Ne ţinem de cuvânt! Pentru un Buzău european!”

afis

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…