MAURO ANGELINI: „STEJARUL VA JUCA ÎN SUPERLIGĂ. ÎN CEL MAI RĂU CAZ VA CONTINUA ÎN DNS, DAR ÎN NICI UN CAZ NU SE VA DESFIINŢA”

MAURO ANGELINI: „STEJARUL VA JUCA ÎN SUPERLIGĂ. ÎN CEL MAI RĂU CAZ VA CONTINUA ÎN DNS, DAR ÎN NICI UN CAZ NU SE VA DESFIINŢA”

MAURO ANGELINIDirectorul general al echipei buzoiene de rugby, italianul Mauro Angelini, a tinut sa contrazica perspectiva unei retrageri din Superliga si chiar a desfiintarii formaţiei buzoiene.

Angellini are doua variante de viitor pentru Stejarul. În eventualitatea fericita in care clubul va primi banii ceruti de la Primarie si Consiliul Judetean se va continua in Superliga.

In caz ca Stejarii nu vor primi fondurile cerute, atunci clubul nu se va desfiinta, ci va activa ca si pina acum in liga a doua.

Angelini e convins ca indiferent de esalon clubul nu va fi părasit de presedintele Vasile Nita. 

Dar iată comunicatul trimis de Mauro Angelini:

„Cred că este greşit să vorbim în mod  “senzaţional” despre Stejarul Buzău, deoarece activităţile normale pe care le derulăm şi rugby-ul sunt  departe de alte fenomene sportive.

Nu este dorinţa noastră să vorbim numai de bani şi  buget, ci orientarea este de a ne exprima prin faptele,  performanţele şi rezultatele noastre bune.

Clubul nu se desfiinţează în cazul în care autorităţile locale nu vor găsi resurse suficiente (la care vom adauga sponsorizările private, ca de obicei) pentru un campionat normal de Superligă.  

Vasile Niţă rămâne la Stejarul şi suntem surprinşi de aceste declaraţii, care daca sunt reale, le putem încadra ca fiind o descărcare emoţională acumulată ca urmare a unor eventuale presiuni psihologice şi care, într-o anumită măsură, poate fi inţeleasă.”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…