LIBER LA CEL MAI MARE PROIECT DE ASFALTĂRI: ALEEA INDUSTRIILOR, TRANSILVANIEI, B-DUL UNIRII

LIBER LA CEL MAI MARE PROIECT DE ASFALTĂRI: ALEEA INDUSTRIILOR, TRANSILVANIEI, B-DUL UNIRII

În această primăvară vor începe lucrările la cel mai mare proiect de infrastructură din municipiul Buzău. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea celor mai improtante artere din oraș, grație unui proiect cu fonduri europene.

transilvaniei 1 unirii 2

Cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii din orașul Buzău, cu ajutorul fondurilor europene, se apropie de start. Este vorba despre reabilitarea Bulevardului Unirii, a străzii Transilvaniei și a Aleii Industriilor. Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Toma.

Aleea Industriilor se va transforma radical, iar intenția autorităților este ca, astfel, să atragă investitori pe cea mai mare platformă economică a municipiului.

Potrivit edilului-șef, lucrările vor începe simultan pe Aleea Industriilor și pe strada Transilvaniei.

Unda verde pentru începerea lucrărilor vine după o perioadă de mai multe luni, în care rezultatul licitației a fost disputat în instanță, în urma unei contestații depuse de una dintre companiile participante la licitație. Săptămâna trecută, o sentință definitivă a dat dreptate Primăriei, în alegerea sa de a încredința executarea lucrărilor către compania STRABAG.

Proiectul are o valoare de 18,6 milioane de euro și are o durată de execuție de un an și jumătate. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si