ÎNSCRIERI LA CUPA CARTIERELOR. COMPETIŢIA ESTE LA A 10-A EDIŢIE

ÎNSCRIERI LA CUPA CARTIERELOR. COMPETIŢIA ESTE LA A 10-A EDIŢIE

Cea mai importantă competiţie de minifotbal la amatori din Buzău a ajuns la cea de-a 10-a ediţie. Cine vrea să participe se poate înscrie la sediul Poliţiei Municipiului. Anul acesta, competiţia va avea trei categorii de vârstă şi se va disputa, cel mai probabil, pe terenurile de la Liceul Pedagogic şi Şcoala nr.15.

cupa cartierelor 2Puştii buzoieni vor bate mingea şi anul acesta, în cadrul „Cupei Carierelor”, cea mai importantă competiţie pentru minifotbalul amator, de câţiva ani încoace. Ediţia jubiliară aduce, din nou, formatul pe trei grupe de vârstă, copii până la 16 ani, liceeni între 16 şi 20 şi seniori.

Structura Cupei Cartierelor poate fi modificată, în funcţie de numărul echipelor participante. Anul trecut, au participat doar 34 de echipe, astfel că grupa de Seniori a fost anulată.

Este foarte posibil ca meciurile din Cupa Cartierelor să nu se mai dispute pe sinteticul Cornel Negoescu. Metalul Buzău va relua pregătirea destul de devreme iar suprafaţa de joc ar putea fi schimbată. În acest context, competiţia ar putea fi găzduită de terenurile sintetice ale Şcolii nr.15 şi Liceului Pedagogic

Componenţii echipelor cate termină pe primele trei locuri, la feicare categorie de vârstă vor fi premiaţi cu diplome, cupe şi materiale sportive. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…