IATĂ PROGRAMUL AUTOBUZELOR DE PAŞTI

IATĂ PROGRAMUL AUTOBUZELOR DE PAŞTI

MICROBUZELE VOR CIRCULA ÎN SEARA DE ÎNVIERE.

autobuzSîmbătă, autobuzele Transbus vor circula doar pînă la ora 13.00, iar duminică, nu vor circula deloc. Programul societăţii de transport în comun se va relua luni, cînd se va circula însă în regim de weekend pe toate liniile. De marţi, programul autobuzelor va reveni la normal.

În concluzie în seara de Inviere nu va circula niciun autobuz, în schimb călătorii vor fi deserviţi până la înviere de operatorii de maxi taxi. Duminică microbuzele vor circula doar pe anumite trasee şi la intervale mai mari de timp. Pentru ziua de luni, serviciul maxi taxi va funcţiona pe toate traseele, dar cu program de week-end.

Un comentariu la: “IATĂ PROGRAMUL AUTOBUZELOR DE PAŞTI

 1. Exista cretinatate mai mare ca asta?!?

  Adica de Paste, cand multi aleg (sau sunt nevoiti) sa ramana in oras si doresc sa poata merge in parcuri, Buzaul ramane fara transport public!

  Daca e un batran sau o mama cu un carucior pentru copil sau o persoana cu handicap, ce fac, fac alpinism ca sa se urce in cotetele rutiere maxi-taxi? Au macar loc un carucior sau un scaun pentru o persoana cu handicap?

  Iata „grija” deosebita a parazitilor politici fata de cetatenii Buzaului!

  Rog presa sa investigheze daca mai exista vreun alt municipiu in Romania in care transportul public civilizat sa nu functioneze DELOC!

  Tigania maxi-taxi nici nu e luata in calcul, ala e tranport pentru vite, eu nu accept sa fiu atat de injosit sa calatoresc cu improvizatiile alea!

  Buzaul a devenit etalon de prostie, nepasare, coruptie, sfidare, tupeu si tiganie din cauza lipsei de minte a parazitilor politici!
  Adica ai autobuze CONFORME, dar le tii in garaj, lasand pe strazi doar parazitii transportului local!
  Hai, daca nu aveai autobuze conforme, mai era o chestie, dar sa ai autobuze conforme si sa le tii in garaja, lasand calatorii la mana unor pradatori cu vehicule care NU sunt OCNCEPUTE SI CONSTRUITE PENTTRU TRANSPORT PUBLIC URBAN, ci au fost „admise” in urma unor artificii legislative organizate de protectorii smenarilor politico/economici, asta e prea de tot.

  CNCD trebuie informat cum „alesii” pe pungi, desi au vehicule conforme, discrimineaza persoanele cu mobilitate redusa si/sau handicap(atentie, handicap si mobilitate redusa sunt chestii DIFERITE !), permitand retragerea singurele vehicule CONFORME, lasandu-i PRADA parazitilor cu maxi-taxi-urile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si