IATĂ-L PE NOUL DIRECTOR AL DSV BUZĂU. VINE TOCMAI DE LA SĂLAJ!

IATĂ-L PE NOUL DIRECTOR AL DSV BUZĂU. VINE TOCMAI DE LA SĂLAJ!

Mircea Adrian Martin este noul director executiv al DSV Buzău. Din 2005 a ocupat  funcţia similară la Sălaj, este preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari Sălaj şi chiar dacă este la peste 500 de kilometric de casă are gânduri mari cu DSV Buzău.

 DIRECTOR DSV BUZAUÎn timp ce noul director primea ordinul de detaşare la Buzău, fostul director, Adonis Dragnea, primea ordinul de retrogradare de pe funcţia publică pe motive disciplinare. Adonis Dragnea a început şi el serviciul de astăzi, ca simplu medic veterinar în cadrul DSV Buzău.

 Numele noului director a fost vehiculat la Buzău încă din octombrie. Până la urmă cu o întârziere de câteva luni a ajuns la DSV Buzău. 

2 Comentarii la: “IATĂ-L PE NOUL DIRECTOR AL DSV BUZĂU. VINE TOCMAI DE LA SĂLAJ!

  1. VIPERA CU VIPERA NU SE OMOARA ;MARTIN A AJUNS LA BUZAU PENTRU PREA BUNA PURTARE IN SALAJ,DUPA TREI LUNI DE BOLNAV INCHIPUIT.NU ARE DEMNITATEA FUNCTIEI DE DIRECTOR INSA ESTE BOLNAV DE PUTERE SI NU ARE CAPACITATE SA INTELEAGA CA ESTE COMPROMIS DEFINITIV DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE

  2. Domnule director Martin, felicitari, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa aveti performante la DSVSA Buzau. Va sfatuiesc sa va feriti de fostul director Dragnea ca de cea mai veninoasa vipera. Succes!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…