GURMANDIO, PRIMA APLICAŢIE PENTRU COMENZI DE MÂNCARE DEZVOLTATĂ DE UN RETAILER ÎN ROMÂNIA, DE ACUM LA TINE ÎN ORAŞ!

GURMANDIO, PRIMA APLICAŢIE PENTRU COMENZI DE MÂNCARE DEZVOLTATĂ DE UN RETAILER ÎN ROMÂNIA, DE ACUM LA TINE ÎN ORAŞ!

Comandă din aplicaţie şi hai la masă! Mai avantajos, mai diversificat, mai rapid decât acasă, Gurmandio este răspunsul pentru momentele în care vrei să îţi potoleşti foamea. Disponibilă gratuit în App Store şi Google Play, dar şi pe website-ul www.gurmandio.ro, Gurmandio îţi aduce rapid, acasă sau la birou, preparate delicioase pentru toate gusturile.

Gurmandio Landscape

  • Lansată de Carrefour, Gurmandio este singura aplicaţie pentru comenzi de mâncare dezvoltată de un retailer în România şi poate fi folosită de utilizatorii orasului Buzau.
  • Gurmanzii vor găsi pe Gurmandio o varietate mare de preparate, atât din zona de gastronomie a hipermarketului Carrefour, propuneri sănătoase şi pline de prospeţime, realizate zilnic de specialiştii săi, după reţete tradiţionale româneşti sau internaţionale, pentru toţi membrii familiei, cât şi de la unele dintre cele mai cunoscute restaurante din oraş.
  • Cel mai important, Gurmandio îţi livrează gratuit preparatele dorite şi îţi pune la dispoziţie multiple metode de plată (cash la livrare, card şi tichete de masă – disponibile doar pentru comenzile din zona de gastronomie Carrefour). Aşa că, poţi comanda oricând, de oriunde şi pentru orice moment din viaţa ta: prânzul cu colegii, cina cu cei dragi sau o seară de film cu prietenii.
  • Iar asta nu e tot. Simplă şi intuitivă în utilizare, Gurmandio îţi oferă posibilitatea de a memora şi repeta comenzile favorite,  de a intra în aplicaţie cu ajutorul  conturilor de Facebook sau Google, dar şi  de a urmări în timp real comanda plasată. (P)
Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…