FONDURI EUROPENE PENTRU AGRICULTURĂ: CÂT? DE UNDE? CUM?

FONDURI EUROPENE PENTRU AGRICULTURĂ: CÂT? DE UNDE? CUM?

RFI

COMUNICAT DE PRESĂ

RFI România organizează în cadrul Salonului internaţional pentru agricultură, INDAGRA, o zi specială cu ateliere interactive despre problemele de finanţare europeană existente în agricultură.
Pe 31 octombrie, la Romexpo, pavilion C6 , etaj, sala Iorga, RFI România oferă un spaţiu de dialog specialiştilor din agricultură (expozanţi şi vizitatori). Eveniment realizat cu sprijinul Comisiei Europene, Directoratul General pentru agricultură şi dezvoltare rurală.
Program:
o 11-13 Atelier : Programul pentru tinerii fermieri. Moderator este jurnalistul Laurenţiu Diaconu Colintineanu care a realizat un documentar despre 2 tineri agricultori români, difuzat la RFI România în cadrul proiectului RURAL
o 13-14 Networking event

o 15-17 Atelier : Soluţii europene pentru problemele din agricultură. Plecând de la reportajele realizate la RFI România, jurnalistul Cătălin Lenţa propune ca subiecte de discuţie creşterea productivităţii în agricultură şi intrarea pe noi pieţe de desfacere.
o 17-18 Networking event
Invitaţi:
– Ambasadorul Franţei, ES dl. François Saint-Paul
– Mr. Reinder SCHAAP, Consilier pe probleme de agricultură la Ambasada Olandei
– Alexandra Toderiţă – cercetator CRPE, expert în dezvoltarea rurală
– Specialişti din Ministerul Agriculturii si Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Despre INDAGRA
Cel mai mare şi important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Cea de-a XIX-a ediţie se va desfăşura în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2014, în cadrul Centrului Expozitional Romexpo, ocupând 8 pavilioane (C1, C2, C3, C4, C5, C6, D2, E2) şi toate platformele exterioare.

Despre RFI România
De peste 20 de ani, RFI România difuzează programe, în română şi în franceză, consacrate actualităţii, culturii şi francofoniei. Cu o echipă de 25 de persoane la Bucureşti şi doi jurnalişti la Paris, RFI România difuzează zilnic 13 ore de programe proprii, acordând o atenţie specială actualităţii. Postul emite în FM la Bucureşti, Iaşi, Craiova şi Cluj. Alte 60 de posturi de radio din ţară preiau o parte din programe. În total, RFI România este ascultat zilnic de circa 200.000 de oameni în intreaga ţară. Pe web, pagina RFI România înregistrează o creştere puternică a numărului de cititori (cu 45% mai multe accesări în 2013).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…