EDUTEKA. PRIMUL HUB EDUCAŢIONAL DIN BUZĂU

EDUTEKA. PRIMUL HUB EDUCAŢIONAL DIN BUZĂU

La Buzău funcţionează primul centru educaţional din municipiu. Eduteka a fost amenajat într-un fost Punct Termic, scos din uz şi pus la dispoziţie de Primăria Buzău, care a şi renovat clădirea. Centrul se adresează copiilor între 4 şi 18 ani şi are şi o componentă socială.

eduteka 1 eduteka 3

Ieri, la Buzău a fost inaugurat oficial Centrul Educaţional Eduteka, primul hub educaţional din oraşul nostru.

Centrul Educaţional Eduteka a fost amenajat într-unul dintre Punctele Termice dezafectate, situat în centrul oraşului, în spatele Tribunalului, pus la dispoziţie de Primăria Buzău.

Ideea înfiinţării unui astfel de Centru Educaţional a găsit o înţelegere deplină la edilii buzoieni, pentru care educaţia înseamnă unul dintre principalele obiective ale dezvoltării municipiului.

Centrul Educaţional Eduteka se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani. Serviciile oferite acestora au rolul de a le completa dezvoltarea personală cu tot ceea ce şcoala nu le oferă încă.

Preţurile pentru serviciile oferite sunt între 20 şi 45 de lei pe oră, dar Centrul are şi o componentă socială. Prin protocoalele încheiate cu Direcţia de Asistenţă Socială şi cu ONG-ul „Ajungem mari”, la Eduteka sunt acceptaţi şi copiii care vin din familii sărace şi care au gratuitate la toate atelierele. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…