DE LA HOLLYWOOD LA BUZĂU. EXPOZIȚIE DE ARTĂ CU LUCRĂRI SEMNATE DE CELEBRITĂȚI

DE LA HOLLYWOOD LA BUZĂU. EXPOZIȚIE DE ARTĂ CU LUCRĂRI SEMNATE DE CELEBRITĂȚI

O expoziție cu lucrări de artă realizate de vedete de la Hollywod este în curs de organizare pentru anul viitor. Ca urmare a succesului de care se bucură expoziția Unespected Dali, Muzeul Județean duce tratative cu familia Kesauri, proprietarii unor colecții de artă cu totul deosebite, pentru a aduce la Buzău expoziția artiștilor hollywoodieni. Este posibil ca cel puțin unul din celebri autori să fie prezent la deschiderea excpoziției.

vedete 3 vedete 1

Muzeul Județean Buzău, care și-a obișnuit vizitatorii cu surprize de proporții, are în proiect pentru anul viitor să aducă la Buzău o expoziție de artă plastică cu lucrări semnate de artiști celebri de la Hollywood.

Unii dintre actorii de film, deveniți vedete internaționale datorită apariției lor în filme de top, sunt și artiști plastici, amatori sau chiar cu studii în domeniu.

Tratativele cu familia Kesauri, proprietarii unor astfel de colecții cu lucrări semnate de celebrități Hollywoodiene, sunt încă în curs de desfășurare și se discută și despre eventuala participare a unuia dintre autori la deschiderea expoziției.

Ar fi o noutate absolută pentru orașul nostru ca unul dintre actorii celebri de la Hollywood să coboare de pe pânza ecranului direct printre buzoieni.

Și asta datorită celor de la Muzeul Județean care dau dovadă de o imaginație nemărginită și de determinare în atragerea cât mai multor vizitatori și care se străduiesc să facă instituția cât mai vizibilă pe plan local, național, dar și dincolo de hotarele țării. (Corneliu Floriceanu)

Link video
Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…