DE DRAGOBETE, VINE BARZA… LA TEATRU. MULTE SPECTACOLE DE SEZON, LA BUZĂU

DE DRAGOBETE, VINE BARZA… LA TEATRU. MULTE SPECTACOLE DE SEZON, LA BUZĂU

Ziua iubirii la români și prima parte a lunii martie vin cu numeroase surprize, la Teatrul George Ciprian”. Publicul buzoian va fi răsfățat cu nu mai puțin de trei reprezentații savuroase și un concert al lui Fuego. Primul spectacol se joacă mâine, de Dragobete, cu casa închisă, în cadrul unui eveniment maraton devenit deja tradiție la teatrul din Buzău.

teatru directorAstăzi și mâine, la Teatrul “George Ciprian” din Buzău se fac ultimele pregătiri pentru o săptămână plină de spectacole. Seara de mâine va fi una specială.

Pe lângă piesa jucată cu casa închisă, “Barza domnului ministru”, se va respecta tradiția de Dragobete, la teatrul buzoian, unde cuplurile vor avea parte de multe surprize.

Weekend-ul vine cu încă un spectacol, programat sâmbătă seară. Și în luna martie Teatrul “George Ciprian” a pregătit mai multe surprize pentru iubitorii de teatru și de… muzică.  

Toate spectacolele se vor desfășura cu respectarea regulilor stricte din pandemie, accesul publicului fiind limitat la 50% din capacitatea sălii. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…