COMUNICAT DE PRESĂ GAL ECOUL CÂMPIEI BUZĂULUI

COMUNICAT DE PRESĂ GAL ECOUL CÂMPIEI BUZĂULUI

GAL_POGOANELE

Grupul de Acțiune Locală Ecoul Câmpiei Buzăului (GAL ECB), finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2007-2013, Axa IV LEADER, Contract de finanțare Nr. C4312011021012703/ 11.01.2012, a organizat în Orașul Pogoanele în data de 02.08.2015 un eveniment de informare.
În cadrul acestui Eveniment de Informare au fost prezentate proiecte de succes din teritoriul acoperit de Grupul de Acțiune Locală ”Ecoul Câmpiei Buzăului”, finanțate prin Axa IV LEADER și au fost distribuite materiale cu conținut informativ (flyer, CD, mapa, pix, etc).
Cu această ocazie a avut loc o proiecție cu interviuri ale beneficiarilor de proiecte de succes din teritoriul acoperit de GAL ECB, au fost degustate preparate locale și tradiționale, au participat ansambluri folclorice locale și județene.
La acest eveniment de informare au fost invitați reprezentanți ai autorităților publice locale, județene, ai OJFIR Buzău, parteneri ai Grupului de Acțiune Locală Ecoul Câmpiei Buzăului, beneficiari de proiecte depuse în cadrul GAL, locuitori din teritoriul LEADER și alți participanți.
Scopul acestei activități a fost informarea populaţiei din teritoriul GAL ECB despre finalizarea implementării strategiei de dezvoltare locală, finanțată prin PNDR 2007-2013, Axa IV LEADER şi în același timp prezentarea rezultatelor obţinute.

Manager GAL ECB
GeorgetaBisoceanu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…