CE ESTE REGATUL LUI DUMNEZEU? CAMPANIE MONDIALĂ, DEMARATĂ DE MARTORII LUI IEHOVA

CE ESTE REGATUL LUI DUMNEZEU? CAMPANIE MONDIALĂ, DEMARATĂ DE MARTORII LUI IEHOVA

Pe parcursul acestei luni, se desfășoară o campanie fără precedent de distribuire a unui număr special al revistei Turnul de veghe comunităților locale, firmelor și oficialilor guvernamentali. Titlul revistei este: „Ce este Regatul lui Dumnezeu?”. Ea va fi distribuită gratuit pe întregul pământ, în peste 300 de limbi. Martorii lui Iehova, organizatorii acestei campanii mondiale, explică astfel, folosind Biblia, ce este Împărăția, sau Regatul lui Dumnezeu, la care a făcut referire Isus când, în rugăciunea Tatăl nostru, se roagă la Dumnezeu spunând ‘vie Împărăția Ta’. (Evanghelia după Matei, capitolul 6, versetul 10, Biblia Sinodală) Isus i-a învățat pe discipolii săi această rugăciune cu aproape 2 000 de ani în urmă.

Iată comunicatul remis redacției:

Sub titlul „Ce este Regatul lui Dumnezeu?”, în luna noiembrie vor fi distribuite într-o campanie mondială ediții tipărite și electronice ale revistei Turnul de veghe
Sub titlul „Ce este Regatul lui Dumnezeu?”, în luna noiembrie vor fi distribuite într-o campanie mondială ediții tipărite și electronice ale revistei Turnul de veghe

 

2 noiembrie 2020 

MARTORII LUI IEHOVA DEMAREAZĂ O CAMPANIE MONDIALĂ

BUCUREȘTI ­­– În luna noiembrie 2020, Martorii lui Iehova de pe întregul pământ vor distribui revista Turnul de veghe cu subiectul „Ce este Regatul lui Dumnezeu?”. Publicul larg, dar și firme și oficialități vor fi încântați să primească un exemplar al acestei reviste. Campania pe care o organizăm se va desfășura respectând protocoalele de sănătate implementate la nivel local și național, trimițând această revistă chiar prin mijloace electronice.

Timp de secole, oameni de diverse credințe s-au rugat să vină Împărăția, sau Regatul, lui Dumnezeu. Mulți chiar sunt dornici să înțeleagă ce este Împărăția lui Dumnezeu, când va veni și ce va realiza ea. Această revistă arată că răspunsurile la aceste întrebări pot fi găsite cu ușurință în Biblie. Nutrim convingerea că promisiunile Bibliei despre Regatul lui Dumnezeu le vor aduce cititorilor alinare, dar și speranța că o lume fără durere și suferință va exista cu adevărat. 

Revista în format electronic este disponibilă pe site-ul oficial al Martorilor lui Iehova, jw.org, în peste 300 limbi. (Navigați la BIBLIOTECĂ > REVISTE.) 

 

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…