CE ACUZAȚII I SE ADUC LUI „CEARDAC”. CE AU DESCOPERIT ANCHETATORII

CE ACUZAȚII I SE ADUC LUI „CEARDAC”. CE AU DESCOPERIT ANCHETATORII

Costel Ghiță, zis Ceardac, administratorul tere­nurilor de mini-fotbal ale se­cretarului general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, ar putea sta după gratii mulți ani. El nu recunoaște faptele de care este acuzat, spunând că este victima unei înscenări și că le-ar fi plătit pe fetele care îl acuză de agresiune sexuală și șantaj, însă polițiștii au dovezi clare ale infracțiunilor comise de bărbatul de 52 de ani.

costel la parchetÎn cazul Costel Ghiță, zis Ceardac, dovadă sunt dosarele stufoase ajunse pe masa judecă­torului de drepturi și li­bertăți de la Judecătoria Buzău, care a decis emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele lui pentru 30 de zile. Potrivit încheierii de ședință, Costel Ghiță, zis Ceardac, este acuzat de 20 fapte de agresiune sexuală în formă continuată, dintre care două comise în luna octombrie 2020 și în luna noiembrie 2020, 15 fapte de șantaj în formă continuată, act sexual cu un minor în scopul producerii de mate­riale pornografice, dar și de lovire sau alte violențe.

Reamintim că săptămâna trecută Ghiță fost reținut în urma unor percheziții efectuate la domiciliul său și la biroul de la unul dintre terenurile de fotbal pe are le administra. Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până la data reținerii, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore cu vârste între 15 și 17 ani și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea. Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el.

Se pare că individul își racola victimele din rândul iubitelor tinerilor care jucau fotbal pe terenurile pe care le administra. În urma perche­zițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare, unde oamenii legii au găsit probe concludente și pe baza cărora au cerut reținerea apoi arestarea preventivă a individului. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…