CARDIACII MOR CU ZILE LA BUZĂU. PENTRU UN CONSULT LA POLICLINICĂ TREBUIE SĂ AŞTEPŢI DOUĂ LUNI!

CARDIACII MOR CU ZILE LA BUZĂU. PENTRU UN CONSULT LA POLICLINICĂ TREBUIE SĂ AŞTEPŢI DOUĂ LUNI!

Încă de aseară, la Policlinica 23 August s-au întocmit listele de aşteptare cu programările la cabinetele de cardiologie pentru luna iulie.

policlinica 01Pacienţii care au venit astăzi, chiar dacă aveau bilet de trimitere de la medicul de familie în care se specifica negru pe alb că au nevoie de un consult de specialitate, mai au de aşteptat cel puţin 40 de zile până vor fi văzuţi de un medic.

Evident situaţia îi nemultumeste profund pe pacienti. Unii dintre ei nu cred că vor rezista până la următoarea programare.

Au pensia mică şi nu au bani pentru cabinete particulare.

Pe lângă faptul că sunt nevoiţi să aştepte cu lunile un consult, pacienţii sunt nevoiţi, atunci când reuşesc să intre la medic, să plătească 20 de lei pentru schema de tratament, deşi serviciile sunt decontate de medici la Casa de Sănătate.

Reprezentanţii Casei de Sănătate cunosc bine situaţia cardiacilor din Buzău.

Din cauza numărului mare de solicitări, cei 8 medici care au contract cu casa nu-i pot vedea pe toţi pacienţii. Singura rezolvare rămâne tot la medicii de familie.

Medicii care au contract cu casa de sănătate termină programările instantaneu, iar la policlinică se fac programări pentru următoarele 2 luni.

Cum şi cabinetul de cardiologie de la spital este supraaglomerat se pune întrebarea pentru ce mai cotizăm la sistemul de sănătate dacă nu putem beneficia de servicii?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…