CĂLDURĂ ÎN CALORIFERE, DE ASTĂZI. RAM TERMO VERDE ÎNCEPE SĂ FURNIZEZE AGENT TERMIC

CĂLDURĂ ÎN CALORIFERE, DE ASTĂZI. RAM TERMO VERDE ÎNCEPE SĂ FURNIZEZE AGENT TERMIC

Temperaturile sub 10 grade din ultimele nopți au hotărât societatea de termoficare a orașului să dea drumul la căldură încă de astăzi. Vor primi căldură locatarii din asociațiile de proprietari care și-au dat acordul pentru livrarea agentului termic în calorifere. În această iarnă, prețul gigacaloriei va fi același din iarna trecută.

calorifer-calduraPentru că temperaturile de peste noapte sunt din ce în ce mai scăzute, edilul șef a hotărât ca societatea de termoficare să nu mai aștepte până la 1 noiembrie pentru a livra agent termic în caloriferele buzoienilor.

Vor primi căldură locuitorii din zonele unitare ale orașului, unde numărul de abonați este încă mare, dar și cei care locuiesc în blocuri în care nu pot fi montate sisteme alternative de încălzire.

Anul acesta, prețul gigacaloriei va rămâne neschimbat față de iarna trecută și datorită faptului că Primăria va continua să îl subvenționeze.

O dată cu reabilitarea și modernizarea sistemului centralizat de încălzire, se așteaptă să scadă costurile de producere și de transport a agentului termic și ca Primăria să nu mai fie nevoită să subvenționeze prețul gigacaloriei. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…