CADOURI DE MĂRȚIȘOR. S-A DESCHIS CORTUL CU MĂRȚIȘOARE DIN PIAȚA DACIA

 CADOURI DE MĂRȚIȘOR. S-A DESCHIS CORTUL CU MĂRȚIȘOARE DIN PIAȚA DACIA

Ca de obicei, odată cu apropierea lui 1 martie, buzoienii încep să caute cele mai frumoase mărţişoare pentru femeile dragi din viaţa lor. Pe platoul din faţa Palatului Comunal a fost instalat şi în acest an un mare cort în care comercianţii îşi expun marfa. Artiştilor plastici şi meşterilor populari li s-au rezervat 5 locuri gratuite pentru a-şi vinde creaţiile.

cort martisoare 2Primăria a amenajat un cort pentru vânzarea de mărțișoare și mai multe căsuțe din lemn.

Până la 1 martie aici va fi locul de unde orice buzoian va putea cumpăra mărțișoare tradiționale, felicitări, alte obiecte de podoabă și flori.

În afara cortului au fost amplasate și căsuțe din lemn pentu florari. Primăria a acordat facilităţi pentru artiştii plastici şi meşterii populari.

Buzoienii mai au posibilitatea de a cumpăra adevăratele mărțișoare tradiționale și de la creatorii populari care își expun micile bijuterii manufacturate în cadrul expoziției  ,,SĂRBĂTORI POPULARE ROMÂNEȘTI ”.

Expoziția dedicată Mărțișorului va fi vernisată pe 27 februarie, la ora 12.30, la Galeriile de Artă ale Centrului Județean de Cultură și Artă de pe bulevardul Bălcescu. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…