BUZĂUL ARE “ZONE ŞCOLARE”: 118 ȘI 119. AUTOBUZELE VOR AJUNGE LA MAI MULTE ŞCOLI ŞI LICEE

BUZĂUL ARE “ZONE ŞCOLARE”: 118 ȘI 119. AUTOBUZELE VOR AJUNGE LA MAI MULTE ŞCOLI ŞI LICEE

Veste bună pentru părinţi şi elevi. Începând de luni, societatea de transport local va introduce pe trasee două linii noi, zona şcolară 118 şi zona şcolară 119. În acest fel, elevii vor reuşi să ajungă mai uşor la şcoală din orice colţ al oraşului şi poate va mai dispărea şi aglomeraţia produsă de părinţii care îşi aduceau copiii cu maşina la şcoală.

elevi autobuz 2Aglomeraţia din oraş, dar şi solicitările părinţilor şi cadrelor didactice au determinat conducerea Trans Bus să caute o soluţie pentru a ajuta elevii să ajungă mai uşor la şcoală. Aşa se face că începând de luni, două linii noi vor apărea pe trasee. Este vorba despre zona şcolară 118 care va merge de la Şoseaua Brăilei până la Micro 14 şi zona şcolară 119 care va merge de la fostul liceu de poliţie şi va ajunge până la rondul de pe Oltului.

Programele de circulaţie ale autobuzelor vor fi făcute în funcţie de orele la care intră şi ies elevii de la ore. Mai exact, dimineaţa, la prânz şi seara. Totodată, Trans Bus a decis înfiinţarea a două noi staţii de autobuz pe strada Transilvaniei.

Elevii vor putea circula pe zonele şcolare cu abonamentele eliberate de unităţile de învăţământ. Traseele zonelor şcolare pot fi consultate pe pagina de internet a Trans Bus. (Mirela Copariu)

Zona școlară 118

Va avea următorul itinerariu: Șoseaua Brăilei>>>Horticolei>>>Cartier Dorobanți>>>Cartier Broșteni>>>>Sala Sporturilor>>>Cartier Micro 3 (Carrefour)>>>Episcopie (Prutului)>>>Clubul Polițiștilor>>>Romcarbon-Liceu C. Nenițescu-str. Bazalt (Jandarmerie)>>>Micro 14 și retur.

Plecări din Șoseaua Brăilei-tur la orele:  06:50.

Sosiri la Liceul C. Nenițescu (parcursul Șoseaua Brăilei  – Liceu se realizează în cca 25-30 min. în funcție de trafic): 07:20.

Zona școlară 119

Va avea următorul itinerariu: Centrul Schengen (Liceu de Poliție)>>>Cartier Poștă>>>Cartier Mihai Viteazu>>>Drăgaică (pe itinerariul traseului 3)>>>strada Stadionului>>>Micro 14>>>str. Bazalt (Jandarmerie)>>>str. Transilvaniei (Liceu C. Nenițescu, Romcarbon)>>>str. Oltului-Rond şi retur.

Plecări din Centrul Schengen – tur la orele:  06:50.

Sosiri la Liceul C. Nenițescu (parcursul Centrul Schengen  – Liceu se realizează în cca 20-25 min. în funcție de trafic): 07:15.

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si