BURSĂ SPECIALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ. SUNT AŞTEPTAŢI CÂT MAI MULŢI TINERI ŞI ANGAJATORI

BURSĂ SPECIALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ. SUNT AŞTEPTAŢI CÂT MAI MULŢI TINERI ŞI ANGAJATORI

Săptămâna viitoare, mai exact vineri, 15 iulie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bu­zău organizează „Bursa lo­curilor de muncă pentru tinerii care au părăsit sistemul de protecţie a copilului“. Deşi bursa se adresează acestei categorii de tineri care au făcut parte din sistemul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Buzău, sunt aşteptate să participe şi alte categorii de buzoieni aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii care vor încadra în muncă astfel de tineri au beneficii substanţiale din partea statului.

bursaTinerii care au trait toată viaţa în case de copii sau în centre ale DGASPC cu greu îşi găsesc un loc de muncă. AJOFM intinde o mână de ajutor tinerilor care  pără­sesc sistemul de protecţie a copilului, punându-le la dispoziţie oferta angajatorilor care se înscriu la Bursa din 15 iulie cu diverse locuri de muncă.

La Bursă sunt aşteptaţi să participe atât tineri aflaţi în căutarea unui loc de muncă, cât şi angajatori care ar avea beneficii substanţiale dacă ar încadra în muncă astfel de categorii de tineri.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC, la această ediţie a bursei vor participa aproximativ 40 de tineri. Participanţii nu vor fi doar cei care părăsesc sistemul şi au nevoie de un loc de muncă, ci şi cei cu vârste mai mici, respectiv 16 ani, pentru a se acomoda cu modalităţile căutării unui loc de muncă si pentru a-si dezvolta o buna comunicare cu angajatorii. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…