BUN ȘI X-UL. GLORIA, SCOR ALB CU SLOBOZIA

BUN ȘI X-UL. GLORIA, SCOR ALB CU SLOBOZIA

Meci mai disputat decât se așteptau microbiștii, azi, pe Arena din Crâng. Gloria pornea cu statutul de favorită, în fața Unirii Slobozia, mai ales, după ce în urmă cu o lună, câștigase lejer, cu 2 la 0.

gloria slobozia siteLucrurile au stat diametral opus față de meciul precedent. Elevii lui Adrian Mihalcea au atacat din primul minut, aflându-se în mare foame de puncte. Gloria s-a mulțumit să se apere și să joace cartea contraatactului, fără a-l pune la încercare pe Gurău. Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut însă elevilor lui Ilie Stan, cu un minut înainte de intrarea la cabine. Același Gurău, fost portar și la Buzău, a salvat de două ori în fața lui Ciprian Petre

În a doua repriză, jocul a fost ceva mai animat, buzoienii ieșind la joc și reușind să-și creeze câteva situații favorabile. Gloria putea deschide scorul pe final, în minutul 82, dar Balgiu a reluat cu capul în transversală, în urma unui corner.

Ialomițenii au ratat, de asemenea, șansa de a înscrie, în minutul 88. Năstase a reluat, de asemenea cu capul, dar minea s-a scurs agonizant, pe lângă butul din stanga lui Relu Stoian.

Grație egalului de azi, Gloria este virtual scăpată de retrogradare. Etapa viitoare, buzoienii vor merge la Ploiești, pentru meciul cu Petrolul. (Andrei Solomon)

[youtube]https://youtu.be/vTL7Qs6iytA[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si