BUCURIE PENTRU ELEVII DIN BUZĂU ȘI COMUNELE MEMBRE ADI. TRANSPORT GRATUIT CU TOATE AUTOBUZELE

BUCURIE PENTRU ELEVII DIN BUZĂU ȘI COMUNELE MEMBRE ADI. TRANSPORT GRATUIT CU TOATE AUTOBUZELE

Începând cu data de 23 septembrie, elevii din municipiul Buzău dar și din localitățile membre ADI au transport gratuit pe toate autobuzele Trans Bus. Pentru a beneficia de gratuitate, însă, aceșttia trebuie să ceară eliberarea unul abonament special.

elevi autobuz 2Societatea de transport local eliberează gratuit abonamente lunare elevilor din învățământul preuniversitar, pe traseele de transport local folosite de elevi, de la domiciliu la unitatea de învățământ la care sunt înscrisi atât pentru elevii cu domiciliul în municipiul Buzău, cât și pentru elevii cu domiciliul în localitatile care fac parte din Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Buzău-Mărăcineni. Acestea sunt: Buzau, Maracineni, Sapoca, Vadu-Pasii, Galbinasi, Tintesti, Smeeni, Stalpu, Cernatesti, Merei, Vernesti, Tisau. De asemenea, de gratuitate se bucură și elevii din localitățile cu care Trans Bus are incheiat contract de delegare a transportului public local.

Pentru a beneficia de gratuitate, elevii trebuie să ceară lunar eliberarea unui abonament special. Trebuie să se prezinte la centrele de emitere a documentelor de transport (tonete), apartinând Trans Bus cu carnetul de elev cu viza pe anul școlar 2020 – 2021, ambele pagini din carnet: cea cu viza și cea cu numele elevului, pentru elevii cu vârsta de peste 14 ani, cartea de identitate a elevului, pentru dovada adresei de domiciliu. Pentru elevii cu vârsta de sub 14 ani, copie a certificatul de naștere al elevului și copie de pe cartea de identitate a unuia dintre părinți, pentru dovada adresei de domiciliu.

Elevii cu domiciliul in localitatile care  fac parte din Asociatia de Dezvoltare Intracomunitara Buzau-Maracineni vor prezenta in plus fata de documentele enumerate mai sus si o adeverinta de la școală  care atesta calitatea de elev al unitatii de invatamant si dreptul acestuia de a beneficia de transport gratuit 

Abonamentul gratuit al elevilor este nominal și netransmisibil, fiind valabil doar însoțit de carnetul de elev, completat cu toate datele la zi și vizat prin ștampilă pentru anul școlar în curs sau adeverință eliberată de unitatea de învățământ.  (Mirela Copariu)

 

Publicat de: Editat de:

2 Comentarii la: “BUCURIE PENTRU ELEVII DIN BUZĂU ȘI COMUNELE MEMBRE ADI. TRANSPORT GRATUIT CU TOATE AUTOBUZELE

  1. Ne bucuram pentru cei care fac parte din A.D.I dar e nedrept pentru elevii care trebuie să plătească abonament ,și care nu au nicio vina că primăria nu a încheiat contract cu Transbuz.Noi părinții ,îi transportam cu mașinile personale (adică încă o navetă)pina la prima localitate care are contract cu transbuz ….că să plătim abonament integral ..Mă întreb cu ce suntem vinovați,și cu ce sunt mai prejos de alți elevi

  2. pe traseul Nr 21 Buzău Dimbroca se eliberează abonamente pentru elevi

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…