PENSIONARII BUZOIENI SUNT INVITAŢI ÎN VACANŢĂ. 16 ZILE DE ODIHNA ŞI TRATAMENT ÎN STAŢIUNILE ROMÂNEŞTI

PENSIONARII BUZOIENI SUNT INVITAŢI ÎN VACANŢĂ. 16 ZILE DE ODIHNA ŞI TRATAMENT ÎN STAŢIUNILE ROMÂNEŞTI

Casa Judeţeană de Pensii pune la dispoziţia pensionarilor bilete de tratament balnear în cele mai căutate staţiuni româneşti.

bilete tratamentMajoritatea acestora au bazele de tratament în interior, ceea ce permite ca pensionarii să poată urma procedurile recomandate pe tot parcursul anului, nu numai vara.

La această dată, pot fi obţinute bilete de tratament în staţiuni renumite, precum Covasna, Techirghiol, Mangalia, Olăneşti, Tuşnad, Vatra-Dornei, Herculane sau Slănic Moldova.

Solicitanţii mai pot beneficia doar de câteva serii de tratament în acest an, cu datele de început 25-26 octombrie, 9-10 noiembrie şi ultima serie în zilele de 27-29 noiembrie.

Pe perioada de sezon, biletele repartizate nu sunt suficiente întotdeauna pentru a satisface toate cererile, în timp ce, din septembrie până în noiembrie, biletele rămân nevalorificate.

În fiecare an, pensionarii care doresc să obţină bilete de tratament balnear cu un sejur de 16 zile se înghesuie să le obţină în perioada mai-august, cea mai aglomerată din an.

Anul acesta, Casa Judeţeană de Pensii a avut repartizat un număr de 5653 bilete în timp ce pensionarii au solicitat 8065 până la 25 septembrie, cu mult peste limita maximă.

Pentru a putea obţine un bilet de tratament, pensionarii trebuie să completeze o cerere tip, pe care o pot înregistra la sediul Casei Judeţene de Pensii sau o pot trimite prin poştă, fax sau e-mail.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…