AUTOBUZELE TRANS BUS AJUNG ÎN ALTE 3 COMUNE. TRASEELE DEVIN FUNCŢIONALE DE LA 1 NOIEMBRIE

AUTOBUZELE TRANS BUS AJUNG ÎN ALTE 3 COMUNE. TRASEELE DEVIN FUNCŢIONALE DE LA 1 NOIEMBRIE

După luni întregi de demersuri, începând de la 1 noiembrie, autobuzele Tran Bus vor ajunge și la Ulmeni, Costești și Gherăseni. Societatea de transport are deja autobuzele necesare, doar documentația de aderare la Asociația de Dezvoltare Intercomunitatră mai trebuie rezolvată.

toaderSocietatea de transport local a făcut anunțul pe care îl așteptau de multă vreme locuitorii din zonele Ulmeni, Costești și Gherăseni. Astfel, începând cu data de 1 noiembrie, Trans Bus va  opera serviciul de transport public local și în cele 3 localități. De asemenea, se fac demersuri pentru alte patru localități din apropiere de municipiul Buzău.

Odată cu achiziționarea autobuzelor hibrid, societatea de transport are la dispoziție inclusiv autobuzele ce vor opera pe rutele respective. La acest moment mai trebuie făcute doar demersurile de aderare la Asociația de Dezvoltare Intercomunitatră.

Biletele vor fi disponibile la partenerii  Trans Bus de pe raza comunei Tisău, cât și la centrele de emitere bilete și abonamente. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:

Un comentariu la: “AUTOBUZELE TRANS BUS AJUNG ÎN ALTE 3 COMUNE. TRASEELE DEVIN FUNCŢIONALE DE LA 1 NOIEMBRIE

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si