AU INTRAT PE TRASEU AUTOBUZELE HIBRID. VOR CIRCULA PE LINIILE 1, 5, 7, 8 ŞI 10

AU INTRAT PE TRASEU AUTOBUZELE HIBRID. VOR CIRCULA PE LINIILE 1, 5, 7, 8 ŞI 10

Luni, au intrat pe traseu cele 20 de autobuze Volvo hibrid care au fost achiziţionate luna trecută de Trans Bus SA Buzău. Duminică, maşinile au ieşit pentru prima dată prin oraş, într-o cursă de probă.

auto hibrid 2Confort sporit, poluare scăzută, aer condiționat, sunt doar câteva dintre atuurile autobuzelor Volvo hibrid care au fost achiziţionate luna trecută de Trans Bus și au intrat deja pe traseu de luni.  Maşinile sunt second hand, cumpărate din Olanda. În mai puţin de o lună, autobuzele au fost înmatriculate şi colantate cu sigla Trans Bus. Autobuzele hibrid, diesel şi electrice, vor circula pe traseele 1, 5, 7, 8 şi 10.     

Unele au fost luate cu 250.000 de kilometri la bord, la preţuri convenabile

Autobuzele sunt dotate cu aer conditionat si respecta cele mai inalte standarde de poluare (tehnologie Hybrid). Transportul urban de calatori din municipiul Buzau, va beneficia in continuare de autobuze ecologice electrice achizitionate prin programul operational regional 

Prin cumpărarea celor 20 de autobuze, operatorul de transport public poate introduce de la 1 noiembrie curse şi către comunele Costeşti, Gherăseni şi Ulmeni. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…