AU APĂRUT MIEII ÎN PIAŢA CENTRALĂ. PREŢURILE SE NEGOCIAZĂ, ÎNTRE 18 ŞI 20 DE LEI/KG

AU APĂRUT MIEII ÎN PIAŢA CENTRALĂ. PREŢURILE SE NEGOCIAZĂ, ÎNTRE 18 ŞI 20 DE LEI/KG

Au apărut mieii de vânzare în Piaţa Centrală. Astăzi era forfotă printre standurile autorizate de autorităţi să funcţioneze în incinta Pieţei de Lactate. Negustorii au ales să comercializeze carnea de miel cu preţuri între 18 şi 20 de lei pe kilogram. Poliţiştii locali acţionează preventiv în această perioadă, astfel încât condiţiile de vânzare a mieilor să fie respectate.

miei 1Aglomeraţie în prima zi de vânzare a mieilor. Mai mulţi negustori au primit undă verde pentru a comercializa în Piaţa de Lactate carnea specifică Sărbătorilor de Paşti. Cei mai mulţi au ales să vândă cu 18 lei kilogramul, dar suma poate ajunge şi la 20 de lei.

Înainte să cumpere carnea de miel, buzoienii au nevoie de multă atenţie, dar şi de fler de negociator.

Preventiv, poliţiştii locali au descins deja în Piaţa de Lactate pentru a îi verifica pe negustorii care comercializează carne de miel.

La acţiunea de astăzi a poliţiştilor locali nu au fost constatate nereguli. Şanse mai mari de a cumpăra carne de miel la un preţ mai redus ar putea fi sâmbătă, când, pentru a nu rămâne cu marfă nevândută, comercianţii mai scad din tarif. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…