ATENŢIE SOFERI! ÎN CONTINUARE SE RIDICĂ MAŞINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

ATENŢIE SOFERI! ÎN CONTINUARE SE RIDICĂ MAŞINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

Mare atenţie, unde vă parcaţi maşinile! Se continuă operaţiunea de ridicare a maşinilor oprite ori parcate neregulamentar pe domeniul public. Astăzi, echipa de la URBIS , fără a sta prea mult pe gânduri, a ridicat un autoturism parcat pe strada Pietroasele, vis a vis de şcoala numărul 11.

masina ridicata 1 masina ridicata 3

În această dimineaţă, la solicitarea poliţiştilor locali, şi-a făcut apariţia utilajul Urbisului de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. Victimă a căzut un şofer a cărui maşină a fost parcată pe strada Pietroasele peste drum de şcoala 11. Spre ghinionul lui, şoferul nu şi-a fcut apariţia înainte ca maşina să fie urcată pe platformă, astfel că echipajul de la URBIS a plecat către garaj.

Autoturismul avea numere roșii, așa că cel mai probabil șoferul era la poliție pentru perfectarea actelor în privința înmatriculării definitive. Pentru a-și putea recupera mașina, șoferul va fi nevoit să plătească amenda pentru staționare neregulamentară, dar și ridicarea și transportarea la garajul URBIS, în total aproape 800 de lei. În cazul în care mașina va staționa la garaj mai multe zile, proprietarul va trebui să plătească și taxa de staționare 100 de lei pe zi. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…