ATENŢIE LA GIRATORIU. SENSUL GIRATORIU DIN BARIERA PLOIEŞTI ESTE APROAPE FINALIZAT

ATENŢIE LA GIRATORIU. SENSUL GIRATORIU DIN BARIERA PLOIEŞTI ESTE APROAPE FINALIZAT

Sensul giratoriu din Bariera Ploieşti se apropie de finalizare. El asigură accesul autovehiculelor către supermarketul care se construieşte pe terenul fostei fabrici de lapte. Primăria se va ocupa de amenajarea interiorului rondului unde, în timp, ar putea fi amplasat un monument.

giratoriu kaufland 3Lucrările de amplasare a sensului giratoriu din Bariera Ploieşti sunt în plină desfăşurare şi se apropie de final.

Deja, sensul de intrare în oraş a fost asfaltat şi în cel mai scurt timp, dacă vremea o va permite, lucrările la infrastructura rutieră vor fi finalizate.

Până atunci se circulă cu viteză redusă în zona lucrărilor, dar nu au apărut blocări ale traficului rutier sau aglomerări importante.

După ce construcţia va fi gata, Primăriei îi va reveni sarcina de a mobila interiorul rondului.

În acest scop, edilii au solicitat constructorului să racordeze sensul giratoriu la reţeaua de energie electrică şi la cea de apă.

Odată cu reabilitarea şi modernizarea Barierei Ploieşti, care ar trebui să demareze anul viitor, în interiorul sensului giratoriu ar putea fi amplasat un monument de for public.

Sensul giratoriu are rolul de a permite accesul autovehiculelor în noul supermarket construit pe terenul fostei fabrici de lapte şi de a asigura totodată şi fluidizarea traficului auto la intrarea în oraş. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…