ANUNŢ IMPORTANT PENTRU VIITORII ŞOFERI. SE SCHIMBĂ PUNCTUL DE PLECARE PENTRU PROBA PRACTICĂ

ANUNŢ IMPORTANT PENTRU VIITORII ŞOFERI. SE SCHIMBĂ PUNCTUL DE PLECARE PENTRU PROBA PRACTICĂ

Şoferii în devenire care au reuşit să treacă de proba teoretică mai au de depăşit încă un hop pentru a putea obţine permisul de conducător auto. Este vorba de proba practică, în care candidaţii trebuie să dovedească aptitudini de îndemânare dar şi punerea în valoare a cunoştinţelor teoretice. Cu începere de la 18 iulie, punctul de pornire pentru examenul practic s-a schimbat, în urma unei hotărâri a Instituţiei Prefectului.

scoala 2Elevii de la şcolile auto care-şi susţin probele de examen în municipiul Buzău trebuie să ştie că, de la 18 iulie, nu se vor mai prezenta la punctul de plecare de la Patinoar.

Ca urmare a unei hotărâri a Instituţiei Prefectului, plecarea la proba practică, în care candidaţii îşi vor pune în valoare îndemânarea şi cunoştinţele acumulate în traficul urban, se va face din alt loc.

Considerentele care au condus la luarea unei astfel de măsuri sunt legate, în principal, de siguranţa circulaţiei.

Într-adevăr, multe din maşinile de şcoală, dar şi cele care-i aduceau pe candidaţi la examen, erau parcate pe marginea drumului din zona Patinoarului.

Dimineaţa, şoferii care intrau în oraş, erau obligaţi să-şi sporească atenţia, atât din cauza maşinilor parcate, cât şi a celor care traversau strada prin locuri nepermise.

De la ora 8.30, în parcarea de la Judecătoria Buzău, se vor prezenta în zilele de examen la proba practică toţi candidaţii pentru categoriile Aşi B.

Punctele de întâlnire pentru celelalte categorii, rămân neschimbate. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…