ANTRENAMENT PENTRU ZIUA NAŢIONALĂ. CIRCULAŢIA RUTIERĂ A FOST OPRITĂ PE CALEA EROILOR

ANTRENAMENT PENTRU ZIUA NAŢIONALĂ. CIRCULAŢIA RUTIERĂ A FOST OPRITĂ PE CALEA EROILOR

Militarii din Garnizoana Buzău şi cei din structurile MAI au participat astăzi la repetiţiile pentru ceremonia dedicată sărbătoririi Zilei Naţionale a României. La parada din ziua de 1 decembrie vor participa aproximativ 600 de militari, 10 aeronave şi 60 de mijloace tehnice de luptă. Mai multe unităţi mari de tehnică de luptă au plecat spre Bucureşti pentru a participa la parada naţională.

repetitii 1 repetitii 3

Militarii Diviziei 2 Infanterie ”Getica”, împreună cu personalul structurilor buzoiene ale MAI au participat astăzi la repetitia pentru ceremonia militară dedicată sărbătoririi Zilei Naţionale a României.

Duminică, 1 decembrie, la defilarea care va încheia ceremonia organizată de Garnizoana Buzău, în colaborare cu Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Primăria Buzău, vor participa peste 600 de militari, poliţişti, jandarmi şi pompieri, 10 aeronave şi 60 de mijloace tehnice.

Mai multe unităţi tehnice de luptă au fost solicitate să participe la marea paradă militară de la Bucureşti.

Trei tancuri TR 85 M1 ”Bizonul” au plecat spre capitală chiar în această dimineaţă.

Pentru buna desfăşurare a ceremoniei militare din 1 decembrie, Poliţia Municipiului Buzău şi Poliţia Locală Buzău, vor dispune măsuri restricţionare a traficului auto în zonă.

Conducătorii auto sunt rugaţi să evite zona unde se va desfăşura ceremonia militară şi  să-şi aleagă trasee alternative pentru deplasările din dimineaţa zilei de 1 decembrie în zona Calea Eroilor şi Bulevardul Averescu. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si