AMENZI PENTRU ZĂPADA DIN FAŢA CURŢII. POLIŢIŞTII LOCALI I-AU ATENŢIONAT PE BUZOIENI

AMENZI PENTRU ZĂPADA DIN FAŢA CURŢII. POLIŢIŞTII LOCALI I-AU ATENŢIONAT PE BUZOIENI

Potrivit unei hotărâri de consiliu local, buzoienii care locuiesc la case, dar şi administratorii societăţilor comerciale sunt obligaţi să cureţe zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din faţa imobilelor. În caz contrar, riscă de fie amendaţi. Aceste reglementări le-au fost aduse astăzi la cunoştinţă cetăţenilor, împreună cu rugămintea de a îndepărta zăpada.

trotuar-zapada-4După ninsorile de serile trecute, pe trotuare s-a depus un strat consistent de zăpadă şi gheaţă. Pentru ca pietonii să nu alunece, poliţiştii locali le-au atras atenţia buzoienilor care locuiesc la case, dar şi administratorilor societăţilor, asupra obligaţiei ce le revine de a curăţa trotuarele.

Înarmaţi cu lopeţi şi mături, proprietarii de imobile au preferat să cureţe zăpada de pe trotuare, decât să plătească amenzile.

Poliţiştii locali vor verifica pe toată perioada iernii dacă buzoienii îşi vor face datoria. Mai mult decât atât, atrag atenţia asupra faptului că dacă se formează ţurţuri, tot proprietarii imobilelor sunt obligaţi să îi îndepărteze. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:

Un comentariu la: “AMENZI PENTRU ZĂPADA DIN FAŢA CURŢII. POLIŢIŞTII LOCALI I-AU ATENŢIONAT PE BUZOIENI

  1. Buna dimineata! Sa vina politia locala si pe str.Cuza Voda, la Gorbaciov sa ii avertizeze pe cei cu magazine sa-si ia zapada. Bravo politiei locale, cum isi face treaba.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…